CENTRUL ABRAO, CURSURI DE FORMARE PROFESIONALA!

Bine ati venit pe site-ul oficial al Centrului Abrao Sibiu!

Aici veti gasi informatii legate de gestionarea anumitor segmente de functionare din cadrul activitatii agentilor economici, insusite prin intermediul urmatoarelor cursuri: Curs SSM Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca, Curs Resurse Umane – Inspector/Referent, Curs Manager Resurse Umane, Curs Contabil, Curs Manager de Proiect, Curs Auditor Intern, Curs Evaluator Proiecte, Curs Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene, Curs Responsabil Protectia Datelor cu Caracter Personal GDPR, Curs Formator, Curs Instructor/Preparator, Curs Sef Serviciu Voluntar/Privat pentru Situatii de Urgenta, Curs Servant Pompier, Curs Cadru Tehnic PSI, Curs Notiuni de Prim Ajutor Premedical dar si dobandirea de notiuni fundamentale in materie de Igiena alimentara si nealimentara.

Organizare profesionala cursuri

In momentul de fata, suntem prezenti in 8 localitati din tara: Timisoara, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Brasov, Sibiu, Targu Mures, Craiova, cu perspectiva unei extinderi solide, de un inalt nivel calitativ. Am crezut intotdeauna in amabilitate, bunavointa, atitudine pozitiva si tot ceea ce inseamna valori occidentale de costumer care. Acest lucru poate fi confirmat de cateva mii de cursanti ai centrelor noastre. Fi si tu unul dintre ei!

Cursuri recomandate

Curs Resurse Umane Sibiu – Referent

durata 3 saptamani

Cursul de Resurse Umane – Inspector / Referent, cod COR 333304, este un curs practic adresat tuturor celor care vor sa inteleaga legislatia in domeniul resurselor umane, sa invete cum se opereaza in REVISAL.

Curs Contabil Sibiu

durata 5 saptamani

Cursul se adreseaza celor care doresc sa invete cu adevarat teoretic si practic contabilitatea primara si generala. Profesorii nostri sunt experti contabili autorizati, cu multa experienta in domeniu.

Curs Auditor Intern Sibiu

5 zile

Curs Auditor Intern Sibiu propune pregatirea unui controlor al activitatii, care in urma unor analize, face recomandari concrete pentru imbunatatirea sistemului

Curs Evaluator Proiecte Sibiu

5 zile

Curs Evaluator Proiecte Sibiu, pregateste personal specializat pentru evaluarea eligibilitatii proiectelor in vederea accesarii de fonduri europene

Despre Centrul ABRAO

Infiintat in 2007 din dorinta de a avea un aport semnificativ pe piata informationala si profesionala existenta...

Organizare Cursuri

O gama larga de cursuri concretizate in cursuri de scurta durata, master classes si workshopuri...

Oferte Speciale

Profitati de ofertele temporare sau permanente ale programelor de curs ale Centrului ABRAO. Le puteti consulta aici...

Magazin on-line

Un shop complet, de unde puteti achizitiona simplu si rapid, produse aferente domeniilor de expertiza...